Superdetektiven P. Återutgivning av deckare från 1916. Kompletterad med fakta och ordlista

När personalen anländer till den ansedda New York-banken upptäcker de att någon sprängt kassavalvet under natten. Man har stulit över två miljoner dollar i kontanter – men lämnat kvar stora mängder guld och andra värdesaker.Polisen är förbryllad av stölden men misstänker först bankdirektörens son eftersom denne har stora spelskulder. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: Dubbelgångaren. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1916

Privatdetektiven Leo Carring blir uppringd av en av landets rikaste personer, grevinnan von Daimler. Hon berättar att hon inte vågar följa det råd han gett henne tidigare under dagen, att bära sitt värdefulla halsband till en fest. Detektiven anar genast oråd. Han har nämligen inte haft någon kontakt med grevinnan och misstänker att han har en okänd dubbelgångare. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: Ett brott? Berättelse. Återutgivning av text från 1916

En av landets bästa läkare har levt som enstöring i många år när han plötsligt anlitar advokaten och privatdetektiven Leo Carring. Han vill ha råd av ”Sveriges Sherlock Holmes” när det gäller en fråga om rättvisa. Läkaren är nämligen övertygad om att han är en mördare. Nu är frågan: Håller Leo Carring med? Här kan du köpa e-boken.

Leo Carring: Puderasken. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1916

När en trashank försöker panta en dyrbar puderask av rent guld blir juveleraren misstänksam och upptäcker att den stulits vid ett uppmärksammat mord. Polisen tror inte på mannens galna historia om mystiska kvinnor och bilfärder. Och när de får veta att mannen var anställd av den mördade bestämmer de sig för att gripa honom. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: Röde Emil. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1916

Polisen hittar den rike konsuln Mossles avsvimmad och rånad. Man griper genast en luffare som står lutad över honom. Men detektiven Leo Carring misstänker att mannen är oskyldig eftersom han saknar bytet från rånet. Han blir ännu mer konfunderad när konsuln vägrar säga varför han var på platsen. Här kan du köpa e-boken.