5-minuters deckare. Leo Carring: Den mystiske tjufven. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1915

Godsägaren Stollman anlitar detektiven Leo Carring eftersom smycken börjat försvinna från hans bostad. Detta trots att nyckeln låg bredvid sängen där han sov. Den rike änklingen misstänker att det är hans brorsdotter som är skyldig. Men Leo Carring hittar snabbt ledtrådar som pekar åt ett helt annat håll. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: De fem bokstäfverna. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1915

En förmögen bankir hittas mördad i en park i utkanten av Stockholm. Trots att han inte har någon klient så börjar privatdetektiven Leo Carring att undersöka brottet. Han hittar snart ledtrådar som polisen har missat men han står inför ett av sina svåraste fall eftersom fynden motsäger varandra. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: En hustrus dilemma. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1915

Paret Agner har ett av sina många gräl, men den här gången slutar det med att maken Hilding säger att det blir skilsmässa och flyr hemmet. Efter flera timmars gråt går hustrun ut i köket och hittar sin make och hennes kusin – skjutna. Polisen misstänker genast hustrun Julia. Här kan du köpa e-boken.

Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915

Privatdeckaren Asbjörn Krag sitter och slappar i sin mest bekväma rökrock när han får besök av en mycket upprörd kvinna, fru Percivaline. Hon driver ett högklassigt pensionat och har fått ett antal nya utländska gäster som beter sig extremt märkligt. Två av gästerna har hyrt in sig för att spionera på en amerikansk kvinna i rullstol. Här kan du köpa e-boken.

Kompletta Sherlock Holmes. Del 4 – åren 1911-1927

Han är världens mest kända privatdetektiv och det går knappt några månader innan det kommer en ny film eller nya tv-serier. Nu ger vi ut samtliga de 60 berättelserna om Sherlock Holmes i fyra e-böcker under namnet ”Kompletta Sherlock Holmes”. Här kan du köpa e-boken.

Sherlock Holmes: Äventyret med den röda cirkeln – Återutgivning av text från 1915

En hyresvärdinna kommer till detektiven Sherlock Holmes och vill att han ska undersöka varför en av hennes hyresgäster beter sig så underligt. Det krävs en hel del övertalning innan han ens bestämmer sig för att ta sig an fallet. Men det dröjer inte länge förrän den ena märkliga händelsen efter den andra inträffar. Här kan du köpa e-boken.