5-minuters deckare. Leo Carring: Överraskningen. Kriminalberättelse. Återutgivning av text från 1930

Polisen tar hjälp av en bank och mästerdetektiven Carring när man ska försöka sätta fast en av Stockholms värsta hälare. Men när man gör upp en plan som går ut på att utföra ett fejkat inbrott i banken varnar Leo Carring de övriga. Snart visar det sig också att allt går helt fel. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: Den mystiska checken. Detektivhistoria. Återutgivning av text från 1930

Den vackra sångerskan Asta Vigh upplever en av sina värsta dagar någonsin. Hon blir först anklagad av fru Bendel för att ha haft en affär med hennes make. Bara en stund senare blir hon misstänk för ett bedrägeri med en check. Men som tur är så har hon anlitat Sveriges mästerdetektiv Leo Carring. Här kan du köpa e-boken.

5-minuters deckare. Leo Carring: Accepten. Kriminalberättelse. Återutgivning av text från 1930

En döende handlare varnar sonen Arvid för en av dennes vänner, Tom. Pappan lånade honom pengar men när skulden skulle betalas så lade Tom beslag på accepten – och åt upp den. Sonen Arvid avslöjar inte för sin pappa att han redan lånat ut en stor summa pengar till bedragaren. När det är dags för skulden att betalas anlitar Arvid därför privatdetektiven Leo Carring. Här kan du köpa e-boken.

Sherlock Holmes: Äventyret i Abbey Grange – Återutgivning av text från 1930

Polisen skickar efter Sherlock Holmes när en av de rikaste invånarna i en liten småstad hittas brutalt mördad. Men direkt när mästerdetektiven anländer har den ansvarige detektiven redan pekat ut en känd stöldliga för brottet. Här kan du köpa e-boken.